WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT SPORT SPIDER

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-1995 tot heden
108
147
Cabriolet
03-1995 tot heden
110
150
Cabriolet

Wielnaaf voor uw RENAULT SPORT SPIDER bestellen

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Demonteren is geen lastige klus. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.