WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT SCÉNIC I MPV

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf voor uw RENAULT SCÉNIC I MPV bestellen

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.