WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT SAFRANE II

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1996 tot heden
100
136
Hatchback
07-1996 tot heden
83
113
Hatchback
07-1996 tot heden
121
165
Hatchback
03-1999 tot heden
140
190
Hatchback
07-1996 tot heden
123
167
Hatchback

Wielnaaf voor uw RENAULT SAFRANE II bestellen

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.