WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT MEGANE Scenic 1.9 D 64PK
Bouwjaar 03-1997 - heden

Wielnaven RENAULT MEGANE Scenic 1.9 D

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT MEGANE Scenic
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 200693
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
binnen Ø : 25,0 mm
buiten Ø : 133,0 mm
hoogte: 75,0 mm
aant. wielbouten: 4 -gat
gewicht : 2,12 kg
63% KORTING
49,26
80,29
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Voorwielnaaf zelf demonteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wielnaaf voor uw RENAULT MEGANE Scenic 1.9 D bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT MEGANE Scenic. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.