WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT MEGANE Scenic

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de RENAULT MEGANE Scenic dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bendix en ATE De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.