WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT MEGANE I Grandtour

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1999 tot heden
55
75
Stationwagen
03-1999 tot heden
79
107
Stationwagen
03-1999 tot heden
66
90
Stationwagen
01-2001 tot heden
85
115
Stationwagen
04-1999 tot heden
47
64
Stationwagen
02-2001 tot heden
75
102
Stationwagen

Voorwielnaaf zelf demonteren

De centrale moer borgt de naaf of lagers. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij controleren altijd bij de RENAULT MEGANE I Grandtour dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.