100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LATITUDE 2.0 dCi 150 150PK
Bouwjaar 02-2011 - heden

Wielnaven RENAULT LATITUDE 2.0 dCi 150

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Demonteren is geen lastige klus. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT LATITUDE 2.0 dCi 150. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemtrommelsCHEVROLET WiellagersMG Remklauwen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Wielnaaf voor uw RENAULT LATITUDE bestellen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.