100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LATITUDE 2.0 16V 140PK
Bouwjaar 02-2011 - heden

Wielnaven RENAULT LATITUDE 2.0 16V

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde

Wielnaaf voor uw RENAULT LATITUDE 2.0 16V bestellen

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemschijvenMERCEDES-BENZ ABS sensorenKIA Stuurkogels. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT LATITUDE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.