WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT LATITUDE

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2011 tot heden
103
140
Sedan

Wielnaaf voor uw RENAULT LATITUDE bestellen

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Voorwielnaaf zelf demonteren

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.