100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LAGUNA III Grandtour 2.0 16V 140PK
Bouwjaar 10-2007 - 12-2015

Wielnaven RENAULT LAGUNA III Grandtour 2.0 16V

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde

Wielnaaf voor uw RENAULT LAGUNA III Grandtour 2.0 16V bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemtrommelsKIA SpoorstangHONDA Remslangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke RENAULT LAGUNA III Grandtour heeft een eigen VIN-nummer. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.