WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT LAGUNA I 2.0 109PK
Bouwjaar 03-1999 - heden

Wielnaven RENAULT LAGUNA I 2.0

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT LAGUNA I
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 200384
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
binnen Ø : 25,0 mm
buiten Ø : 133,0 mm
hoogte: 73,0 mm
aant. wielbouten: 5 -gat
let op: Met ingebouwd wiellager
let op: Met ingebouwde magnetische sensorring
gewicht : 2,12 kg
57% KORTING
54,45
85,49
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Voorwielnaaf zelf demonteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT LAGUNA I 2.0 komen.

Wielnaaf voor uw RENAULT LAGUNA I bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.