100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LAGUNA Coupé 3.5 V6 238PK
Bouwjaar 09-2008 - 12-2015

Wielnaven RENAULT LAGUNA Coupé 3.5 V6

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde

Wielnaaf voor uw RENAULT LAGUNA Coupé 3.5 V6 bestellen

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemtrommelsFERRARI RemklauwenSSANGYONG Wielnaven. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT LAGUNA Coupé. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.