100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT KOLEOS I 2.0 dCi 150PK
Bouwjaar 09-2008 - heden

Wielnaven RENAULT KOLEOS I 2.0 dCi

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf achterzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT KOLEOS I 2.0 dCi. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de RENAULT KOLEOS I dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA WielnavenLINCOLN FuseekogelsPEUGEOT Remblokken.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.