WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT KANGOO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2002 tot heden
50
70
MPV
08-1997 tot heden
43
58
MPV
08-1997 tot heden
55
75
MPV
09-1999 tot heden
66
90
MPV

Voorwielnaaf zelf demonteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wij controleren altijd bij de RENAULT KANGOO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.