WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT KANGOO / GRAND KANGOO. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Demonteren is geen lastige klus. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.