WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT FUEGO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1980 tot heden
47
64
Coupé
04-1983 tot heden
52
71
Coupé
10-1980 tot heden
71
97
Coupé
08-1983 tot heden
97
132
Coupé
10-1980 tot heden
81
110
Coupé
08-1982 tot heden
65
88
Coupé

Wielnaaf voor uw RENAULT FUEGO bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.