100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT ESPACE III 1.9 dTi 98
Bouwjaar 02.1999 - 10.2002

Wielnaven RENAULT ESPACE III 1.9 dTi

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT ESPACE III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 200814
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 30 mm
Ø Buiten diameter: 133 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ABS
Hoogte: 74 mm
Gewicht: 2,62 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
64% Korting
59,93
166,48
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wielnaaf voorzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij controleren altijd bij de RENAULT ESPACE III 1.9 dTi dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT ESPACE III past. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.