WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT ESPACE III

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2001 tot heden
102
139
MPV
11-1996 tot heden
123
167
MPV

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT ESPACE III past. Demonteren is geen lastige klus. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

De wegligging is een stuk minder. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe veren. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Let op of het geluid harder of zachter wordt.