WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT ESPACE II

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1991 tot heden
76
103
MPV
01-1991 tot heden
79
108
MPV

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een wiellager mag je niet horen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, TRW en Brembo Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Wielnaaf voor uw RENAULT ESPACE II bestellen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.