WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT AVANTIME 2.0 16V Turbo 163PK
Bouwjaar 11-2001 - heden

Wielnaven RENAULT AVANTIME 2.0 16V Turbo

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

achterzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Elke RENAULT AVANTIME 2.0 16V Turbo heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Wielnaaf voor uw RENAULT AVANTIME bestellen

Een wiellager mag je niet horen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.