100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 30 2.1 Turbo-D 86PK
Bouwjaar 02-1982 - 03-1986

Wielnaven RENAULT 30 2.1 Turbo-D

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Asmoer, aandrijfas / cardanas

Wielnaaf voor uw RENAULT 30 2.1 Turbo-D bestellen

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT 30. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.