WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT 30

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1982 tot heden
63
86
Hatchback

Voorwielnaaf zelf demonteren

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Wielnaaf voor uw RENAULT 30 bestellen

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.