WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT 21 Stationwagen 2.0 116PK
Bouwjaar 06-1986 - heden

Wielnaven RENAULT 21 Stationwagen 2.0

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT 21 Stationwagen
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 200222
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
binnen Ø : 25,0 mm
buiten Ø : 133,0 mm
hoogte: 78,0 mm
aant. wielbouten: 4 -gat
aantal tanden ABS ring: 92
let op: Met ingebouwd wiellager
let op: Met ABS sensorring
gewicht : 2,46 kg
65% KORTING
58,83
97,07
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Wielnaaf voor uw RENAULT 21 Stationwagen 2.0 bestellen

Elke RENAULT 21 Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.