Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 21 Sedan 1.7 73PK
Bouwjaar 07-1986 - heden

Wielnaven RENAULT 21 Sedan 1.7

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Asmoer, aandrijfas / cardanas achterzijde

Wielnaaf voor uw RENAULT 21 Sedan 1.7 bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT SpoorstangDACIA RemschoenenDAIHATSU Remschijven. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Elke RENAULT 21 Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.