100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 21 Sedan 1.7 94PK
Bouwjaar 03-1986 - 02-1994

Wielnaven RENAULT 21 Sedan 1.7

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf achterzijde
Asmoer, aandrijfas / cardanas achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE WiellagersNISSAN RemtrommelsBMW Draagarmen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 21 Sedan 1.7 past. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Wielnaaf voor uw RENAULT 21 Sedan bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.