WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT 21 Bestelwagen

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1986 tot heden
47
64
Bestelwagen
06-1986 tot heden
49
67
Bestelwagen

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 21 Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Pers wiellagers moeten geperst worden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.