WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT 21 2.1 D 72PK
Bouwjaar 09-1989 - heden

Wielnaven RENAULT 21 2.1 D

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT 21
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 200222
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
binnen Ø : 25,0 mm
buiten Ø : 133,0 mm
hoogte: 78,0 mm
aant. wielbouten: 4 -gat
aantal tanden ABS ring: 92
let op: Met ingebouwd wiellager
let op: Met ABS sensorring
gewicht : 2,46 kg
65% KORTING
58,83
97,07
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 21 2.1 D past.

Wielnaaf voor uw RENAULT 21 bestellen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Voorwielnaaf zelf demonteren

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.