100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 21 1.7 90PK
Bouwjaar 09-1989 - 06-1994

Wielnaven RENAULT 21 1.7

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf achterzijde
Asmoer, aandrijfas / cardanas achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT 21 1.7. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de RENAULT 21 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemslangenDODGE RemschijvenDAEWOO Remcilinders. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.