100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 20 2.1 TD 86PK
Bouwjaar 01-1982 - 12-1983

Wielnaven RENAULT 20 2.1 TD

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Asmoer, aandrijfas / cardanas

Wielnaaf voor uw RENAULT 20 2.1 TD bestellen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA FuseekogelsRENAULT SpoorstangKIA Remtrommels. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Voorwielnaaf zelf demonteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.