100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 20 2.1 Diesel 64PK
Bouwjaar 10-1980 - 12-1983

Wielnaven RENAULT 20 2.1 Diesel

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Asmoer, aandrijfas / cardanas

Voorwielnaaf zelf demonteren

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO ABS sensorenLANCIA RemklauwenLAMBORGHINI Remcilinders. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Wielnaaf voor uw RENAULT 20 2.1 Diesel bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 20 past. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.