WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT 20

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1980 tot heden
76
103
Hatchback
10-1980 tot heden
47
64
Hatchback
01-1982 tot heden
63
86
Hatchback

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Wielnaaf voor uw RENAULT 20 bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.