100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 II 1.7 107
Bouwjaar 05.1992 - 09.1994

Wielnaven RENAULT 19 II 1.7

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT 19 II 1.7. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemklauwenSKODA DraagarmenHYUNDAI Stabilisatorstangen. Wij controleren altijd bij de RENAULT 19 II dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een wiellager mag je niet horen.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Lucas, Brembo en ATE U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.