Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 18 Variable 2.0 4x4 104PK
Bouwjaar 05-1983 - heden

Wielnaven RENAULT 18 Variable 2.0 4x4

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Asmoer, aandrijfas / cardanas

Wielnaaf voor uw RENAULT 18 Variable 2.0 4x4 bestellen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Pers wiellagers moeten geperst worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT 18 Variable komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto.