Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 18 Variable 1.6 Turbo 125PK
Bouwjaar 10-1982 - heden

Wielnaven RENAULT 18 Variable 1.6 Turbo

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Asmoer, aandrijfas / cardanas achterzijde

Wielnaaf voor uw RENAULT 18 Variable 1.6 Turbo bestellen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Elke RENAULT 18 Variable heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een wiellager mag je niet horen.