WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT 18 Bestelwagen

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1979 tot heden
47
64
Bestelwagen

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT 18 Bestelwagen komen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een wiellager mag je niet horen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.