Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 18 1.6 Turbo 125PK
Bouwjaar 10-1982 - heden

Wielnaven RENAULT 18 1.6 Turbo

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Asmoer, aandrijfas / cardanas achterzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 18 1.6 Turbo past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT 18 komen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Een wiellager mag je niet horen.