100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 18 1.6 73PK
Bouwjaar 04-1982 - 07-1986

Wielnaven RENAULT 18 1.6

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Asmoer, aandrijfas / cardanas

Wielnaaf voor uw RENAULT 18 1.6 bestellen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 18, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Voorwielnaaf zelf demonteren

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Let op of het geluid harder of zachter wordt.