100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 405 I Break 1.9 98
Bouwjaar 05.1988 - 07.1992

Wielnaven PEUGEOT 405 I Break 1.9

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf achterzijde
Wielnaaf voorzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 405 I Break 1.9, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wielnaaf voor uw PEUGEOT 405 I Break bestellen

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.