100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 107 1.0 68
Bouwjaar 06.2005 - 05.2014

Wielnaven PEUGEOT 107 (PM_, PN_) 1.0

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf achterzijde
Wielnaaf voorzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Elke PEUGEOT 107 (PM_, PN_) 1.0 heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 107 (PM_, PN_). Pers wiellagers moeten geperst worden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Zoemend geluid bij uw wielnaven

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wielnaaf voor uw PEUGEOT bestellen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIMGKIASMART. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.