100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-300 309
Bouwjaar 04.2003 - 04.2004

Wielnaven MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-300

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Elke MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - FQ-300 heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI LANCER VII dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Wielnaaf voor uw MITSUBISHI bestellen

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.