100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT 180 177PK
Bouwjaar 02-2004 - 10-2005

Wielnaven MG MG ZT 180

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf achterzijde
Asmoer, aandrijfas / cardanas achterzijde

Wielnaaf voor uw MG MG ZT 180 bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET HandremkabelsLEXUS RemschijvenBMW Remcilinders. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Elke MG MG ZT heeft een eigen VIN-nummer. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de MG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.