100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT 1.8 T 16V 160PK
Bouwjaar 01-2003 - 07-2005

Wielnaven MG MG ZT 1.8 T 16V

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf achterzijde
Asmoer, aandrijfas / cardanas achterzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Wielnaaf voor uw MG MG ZT 1.8 T 16V bestellen

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI ABS sensorenSMART RemschoenenSUBARU Stuurkogels.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Elke MG MG ZT heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.