WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MG MG ZT- T

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2003 tot heden
88
120
Stationwagen
01-2003 tot heden
118
160
Stationwagen
10-2001 tot heden
118
160
Stationwagen
02-2004 tot heden
130
177
Stationwagen
10-2001 tot heden
140
190
Stationwagen
11-2002 tot heden
96
131
Stationwagen
06-2002 tot heden
85
116
Stationwagen

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Pers wiellagers moeten geperst worden. Elke MG MG ZT- T heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Wielnaaf voor uw MG bestellen

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.