WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MG MG ZS

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2003 tot heden
79
107
Sedan
07-2001 tot heden
86
117
Sedan
07-2001 tot heden
130
177
Sedan
01-2004 tot heden
74
101
Sedan
01-2004 tot heden
83
113
Sedan

Wielnaaf voor uw MG MG ZS bestellen

Wiellagers worden vaak per as vervangen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij controleren altijd bij de MG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.