WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MG MG ZR

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2001 tot heden
76
103
Hatchback
06-2001 tot heden
86
117
Hatchback
06-2001 tot heden
118
160
Hatchback
06-2001 tot heden
74
100
Hatchback
12-2002 tot heden
83
113
Hatchback

Voorwielnaaf zelf demonteren

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

Wielnaaf voor uw MG MG ZR bestellen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.