WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven MG EXPRESS Bestelwagen

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken

Kies je MG EXPRESS Bestelwagen uitvoering
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2003 tot heden
76
103
Bestelwagen
03-2003 tot heden
86
117
Bestelwagen
03-2003 tot heden
74
101
Bestelwagen

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Je kunt bij ons betalen via overboeking, MisterCash en PayPal

Wielnaaf voor uw MG EXPRESS Bestelwagen bestellen

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOONISSANLINCOLNCHRYSLERMERCEDES-BENZ. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.


Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100% gratis retouren.
Veilig bestellen