WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MG EXPRESS Bestelwagen

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2003 tot heden
76
103
Bestelwagen
03-2003 tot heden
86
117
Bestelwagen
03-2003 tot heden
74
101
Bestelwagen

Wielnaaf voor uw MG EXPRESS Bestelwagen bestellen

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.