100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 350 CDI / d 265
Bouwjaar 10.2012 - 08.2014

Wielnaven MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 350 CDI / d

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf achterzijde
Wielnaaf voorzijde

Wielnaaf voor uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 350 CDI / d bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Gietijzer komt minder veel voor als component. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemslangenBEDFORD RemschijvenMAZDA Remtrommels. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.