100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 CDI 102
Bouwjaar 03.1998 - 05.2000

Wielnaven MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 CDI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 CDI komen. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Wielnaaf voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) bestellen

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.