100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR 120
Bouwjaar 08.2007 - 07.2013

Wielnaven MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf achterzijde
Wielnaaf voorzijde

Wielnaaf voor uw MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR bestellen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann en Bendix Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Hatchback. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.