100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven MASERATI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken.


Ik heb geen kenteken laat mij zoeken op merk, model en type.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Pers wiellagers moeten geperst worden. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

De wegligging is een stuk minder. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Nu besteld, is maandag GRATIS verzonden!

Bij ons betaalt u geen verzendkosten.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, standaardnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis flacon reiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen
Uitstekend   4,6 uit 5   Trustpilot
iDeal
CreditCard
PayPal
AfterPay
Bancontact
SOFORT Banking
KBK/CBC Payment
Belfius
Giropay
Przelewy24

PostNL
DPD
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.